Gammel side

h3>Vintertrening 2010

21.02.10 Det er tidligere annonsert at PO har "noe på gang" til innetrening på Turnlåven. Det viser seg desverre at dette ikke gikk i orden. Vi må derfor avlyse innetreningen i år.

VI sees på årsmøtet og på bowligturen den 21 mars!

Innkalling til årsmøte 2010

07.02.10 Årest årsmøte avholdes på kirkestua (KART) i Båstad onsdag 10 mars kl 18.00. Forslag til saker som skal behandles på årsmøtet må være klubben i hende innen 3. mars 2010. Sakene sendes styret v/Cato

Vi oppfordrer alle til å møte da det er her det er mulighet til å påvirke klubbens strategier for det kommende året!

Etter det offisielle årsmøtet vil det avholdes medlemsmøte hvor årets og neste års sesong blir diskutert og planlagt.

Som vanlig blr det enkel (men rikelig) bevertning!

Lisenskurs

07.02.10 Lisenskurs blir onsdag 17 februar KL. 18.00 hos Erling Rød as i Askim .Dette er obligatorisk for fører og en foresatt/ledsager. Pris på kurset 100,- pr lisenssøknad. Er det spørsmål om dette Så kontakt Cato på tlf. 90978679.

Påmelding snarest til Cato på mail eller telefon.

VIKTIG: Vil samtidig minne om at de som allerede har lisens, men fyller 13 år i løpet av 2010 må sende inn legeattest før de får tilsendt årets lisenspapirer. Informasjon om dette og mere om årets lisenser finner du på NMF sine sider her -->

.

Vinteraktiviteter

07.02.10 Vinteren er godt i gang, og det begynner å nærme seg noen vinteraktiviteter

Søndag 14 februar har vi samling på Kjerringåsen Alpinsenter sammen med Skiptvet. Oppmøte kl 10.00

Søndag 21 mars satser vi på en tur til Sarpsborg Bowlingsenter. Også det sammen med SMAK

Flere har etterlyst treninger på Turnlåven. Dette har latt vente på seg pga problemer med å skaffe trenere. Per Owe har imidlertid noe på gang nå, så vi har store forhåpninger at det går i orden. Følg med for nærmere informasjon

God Jul

Desember.09:
Trøgstad Trialklubb ønsker alle en

God jul og ett Godt Nytt År!

Samtidig vil vi minne om neste års første begivenhet som er Hobøls faste "Julspinn" allerede den 10 januar. Les mer på Hobøl sine sider her -->

Sesongavslutningsdugnad

17.11.09 Det går mot slutten av sesongen, og vi ber så mange som mulig møte opp på trening førstkommende lørdag for å rydde opp før vinteren. Det er noen seksjoner som står igjen pluss litt annet. Dette gjelder uansett vær!

Terminliste 2010

17.11.09 Årets Motorsportkonferanse er avholdt og foreløpig terminliste for internasjonale og noen nasjonale løp er satt. Regioncup blir fyllt inn seinere.
Se listen her -->
Diskuter saken på forumet her -->

Speedway on ice

17.11.09 Oslo Motorsportklubb arrangerer speedwayløp på is i januar men innlagt "paralelltrial" konkurranse i pausene! Dette blir rått! Klikk på banneret for å komme til hjemmesiden deres.

Treninger utover

01.11.09 Gårsdagens trening var siste organiserte trening med trenere for i år. Så lenge bakken er bar holder kjosken åpen hver lørdag ut november. P.g.a nattefrost er nå vannet stengt av for i år slik at kjoskansvarlige må ta med seg vann til kaffekoking o.s.v og dere må vaske sykler hjemme.

Etter november er det fortsatt mulig å trene, men det må da avtales med aktivitetsleder fra gang til gang.

Motorsyklisten treningssamling 29-29 nov

01.11.09 For de som ennå ikke har fått nok av trial denne sesongen inviterer Motorsyklisten og Søgne Trialklubb til treningssamling siste helga i november. Påmeldingsfrist er den 20. november. Se invitasjon og påmeldingsskjema på www.motorsyklisten.no

Det er en del fra Trøgstad som har tenkt seg nedover, slik at det er muligheter for samkjøring og felles leie av hytte. Ta kontakt med Jan på tlf 99403153 slik at dette kan organiseres.

Resultater RC6 og NM lag

05.09.09 Pga webansvarliges uansvarlige uttak av høstferie har desverre resultatene fra de to siste helgers løp latt vente på seg. Vel de som venter på noe godt venter aldri forgjeves. Nå ligger de ute på resultatlisten.

Bilder er lagt ut.

Klubbmesterskapet 2009

16.09.09 Årets klubbmesterskap avholdes søndag 18 oktober. Skiptvet og Marker trialklubber er hjertelig velkommne som gjester!

NB! Klubbmesterskapet flyttes til den 25 oktober da opprinnelig dato kræsjet med jentesamling.

Trøgstadløpet/RC6 2009

16.09.09 Det nærmer seg årets siste regioncup som holdes hos oss i Trøgstad lørdag 26 september.

liste over påmeldte pr 14.09 her -->

Regioncup 6/Trøgstadløpet 26 september og NM lag 2009

31.08.09 Minner om at påmeldingsfrist for det siste regioncupløpet i Trøgstad er fredag den 11 september. Tilleggsreglene finner du på Terminliste/Resultater siden.

Har også lagt ut tilleggsreglene for NM lag på Riska 3 Oktober. Påmeldingsfristen er 18 september, og de som har lyst til å kjøre lag NM bør absolutt begynne planleggingen snarest (Obs: Påmelding skjer gjennom klubben). Stå på!

NM og NC5 i helgen

31.08.09 Da var vi tilbake fra nok en helg i Kristiansandområdet. Denne gang på Nodelandsheia der årets NM og siste norgescup ble avholdt. Fra Trøgstad var Mikal, Jo Inge, Kristian og Camilla påmeldt. Selv om det i spesialreglement for trial står at nivået for NM junior skal være fra B til vanskelig A var det etter vår mening ikke en eneste seksjon som holdt B nivå. Det ble derfor allt for tøft for Kristian som valgte å stå over. Mikal kjørte, men tiden strakk ikke til - det kjøres 2 X 15 seksjoner på 5 timer og 30 min - og måtte derfor bryte. Jo Inge stod derimot løpet ut og havnet på en hederlig 19 plass. Godt gjort! Camilla fullførte løpet, men hadde tydeligvis ikke dagen og måtte finne seg i å fylle lista helt i bunnen bak normalt dårligere konkurrenter.

Dette tok Camilla derimot igjen på søndag under NC5 da hun tok 4 plassen i KB kun fire prikker etter Helene på 3 plass og 12 prikker etter Susann Mørk på første!. Jo Inge som lå på første plass sammenlagt før løpet slet mer enn normalt, og havnet noe ned på lista. Veldig surt var det særlig da det etter premieutdeling ble oppdaget at han feilaktig hadde fått 20 straffeprikker for ikke å ha kjørt i stigende rekkefølge. Desverre for sent tl å klage. 20 prikker mindre hadde plassert han mye høyere på lista og i tillegg berget 2 plassen sammenlagt i stedenfor 3 som han fikk. Synd! Mikal gjorde igjen et helt greit løp i A. Kristian gjorde også denne helgen en helt hederlig innsats i B ikke allt for mange prikker bak mer erfarne kjørere. Begynner man på bunnen av en klasse får det bare gått en vei nemlig oppover. Og det gjør det.

Alle resultater for helgen er nå lagt ut.

Undertegnede hadde mer enn nok med å være minder i helgen, så det ble ikke tatt mye bilder. Kristiansand Trialklubb har lagt ut et galleri fra lørdag her -->. Ikke så mye Trøgstinger med (ser vel Ingar på et par), men de gir en indikasjon på nivået i hvert fall.

Regional treningssamling 12-13 september 09

Så er det klart for invitasjon til sesongens siste treningssamling i regi av Region Øst samarbeidet.

Offisiell invitasjon finner du her -->

Påmelding skjer til Cato snarest.

Norgescup 3 og 4 i Kristiansand

28.08.09 Forrige helg kikk Norgescup 3 og 4 av stabelen i Kristiansand. Kristiansand trialklubb har område rett ved Sørlandsparken der det også er et NAF glattkjøringsanlegg. Dette utgjorde da et supert depotanlegg!

Glattkjøring ble det også i skogen da det fort viste seg at Kristiansand-fjell overøst med regn ble utrolig glatt. Dette gjorde at spesiellt det første løpet på lørdag ble vanskelig og det ble nok dratt på en god del prikker mer enn vanlig for de fleste. Det er også første gang jeg ser en seksjon der eliteførere hadde store problemer med å komme seg frem til en B-port! Ganske underholdende da.

Det ser ut til at slikt føre passer Jo Inge godt, da han havnet på andre plass på lørdag der alle på pallen hadde 41 prikker kun skilt av antall enere! På søndag ble nivået i seksjonene naturlig nok senket en del, og Jo Inge havnet litt ned på lista. Likevel med premie og likevel slik at han før siste løp topper samenlagtlista i B!

Av de øvrige fra Trøgstad gjorde Mikal det helt greit i A begge dager. Camilla kjørte en veldig bra førsterunde på lørdag, men dro på seg en skade i 3 seksjon i andre runde. Likevel veldig nær pallen totalt. Uten skaden hadde det nok blitt pallplass. Søndag kjørte Camilla helt greit, og havnet veldig nær sine antatt bedre konkurrenter. Kristian lå også forholdsvis godt an etter første runde på lørdag men han dro på seg en forstuing i ankelen etter en velt i første seksjon i andre runde og måtte klippe seg gjennom runden. Likevel ikke sisteplassen. Da beinet ikke var bedre på søndag måtte han stå over. Lykke til neste helg!

Nordisk lag mesterskap i Finland

17.08.09 Vi må gratulere det Norske kvinne- og seniorlagene med hvert sitt gull i Nordisk Lagkonkurranse i helgen! Spesiellt kvinnelaget med vår egen (?? eller var det kanskje SMAK`s) Helene Sørlie, samt Lene Dyrkorn og Inger Emma Nylund. Resultatene kan sees her -->

KFUK/KFUM Sommerleir 2009

05.08.09 Da er alt klart for årets Sommerleir og vi ønsker gjester fra Vestlandet velkommen til Sjøglimt og Trøgstad trialområde. Innkvartering på Sjøglimt skjer fra ca 16.00 og utover kvelden på fredag. (Kommer dere før gi meg et signal om det). Det blir servert et måltid i løpet av kvelden. Selv om det ikke blir noe stort offisiellt opplegg på fredag er kjørere fra trøgstad og Skiptvet velkommne til sosialt samvær.

Lørdag etter trening blir middagen arrangert som grillaften. Beboere på Sjøglimt har dette inkludert i overnattingen. Campinggjester og andre er velkomne til å delta mot kr 145,- pr pers i "kuvertavgift". Påmelding seinest lørdag morgen.

Resten av programmet blir annonsert fredag kveld eller lørdag morgen.

For de som ikke vet hvor Sjøglimt er finner dere kart her -->

Trøgstad trialklubbs område er her -->

Løp høsten 2009

06.08.09 Minner om påmeldingsfristen til NC3 og 4 som er nå på fredag. Tilleggsregler for disse og restrerende løp i høst er lagt ut på Treminliste/Resultater siden

NC 3 og 4 2009

10.07.09 Kristiansand Trialklubb inviterer til Norgescup 3 og 4. Påmeldingsfrist er henholdsvis 7 og 8 august.

Depoet ligger ca 2 km fra Dyreparken, så her er det muligheter for at famile o.l også kan være med. Sjekk kart her -->

Offisiell invitasjon finner du her -->

Treninger i sommer

06.07.09 Det er ikke noe offisiell trening i perioden frem til skolestart, men treningsområdet vil være åpent på onsdager fra 18-21 som vanlig. Mandager/andre dager kun etter spesiell avtale med aktivitetsledere.

KFUK/KFUM Sommerleir 2009

I år er det vi som igjen arrangerer KFUK/KFUM sommerleiren. Den vil foregå fra kvelden fredag den 7 august frem til tirsdag 11 august. Leiren er en treningsleir for KFUM/KFUK klubber og klubbene på vestlandet og østlandet skifter på å arrangere den annenhvert år.

Treningen foregår fra 10 til 16 lørdag til mandag og 10 til 15 på tirsdag. Det trenes i grupper på 4-5 deltagere og det søkes å få tak i meget gode trenere. Tro meg når jeg sier at spesielt ferske trialførere vil få et megaløft på disse fire dagene!

Det er i utgangspunktet meningen at treningsdeltagerne skal overnatte på Sjøglimt, men det er stor fortsåelse for at deltagere fra området bor hjemme. Vi håper likevel at de fleste har mulighet til å være med på det sosiale på kvelden.

Invitasjonen finner du her -->

Påmelding skjer til Cato eller Jan snarest!

Hilsen leirkomiteen v/Jan

Regioncup 3 OMS

07.06.09 Da er tredje runde i årets regioncup overstått. I B klassen dro Jo Inge hjem andre plassen - og leder nå sammenlagt - Ola kom på syvende plass, og Kristian på en hederlig attende etter sitt første forsøk i B. I KB tok Ragnhild og Camilla henholdsvis tredje og fjerde plassen. Camilla hadde også sin første runde i B. I C tok Tord med en pokal for tredje plass, og Andreas på en åttende. I KC debuterte Henriette med sin nye 125ccm og tok hjem pokal for andre plass. I D dominerte trøgstad helt - bortsett fra på toppen - med Even på andre, Kjell Ivar på tredje og Rikard på fjerde. Slettes ikke værst! I trim var det kun Roy som stilte denne gangen, og det i en tvungen TB da Camilla rykket opp.

Resultater og bilder er lagt ut

Nybegynnerkurs 2009

Hvis ikke annet kunngjøres senere starter årets nybegynnerkurs opp allerede tirsdag 28 april. Les mer på nybegynnersiden

Regioncup 2 Nesodden

12.04.09 Nå går ting slag i slag fremover. Håper dere har husket påmelding til Kråkerøy Open. Fristen var den 10 april!.

Neste løp etter Kråkerøy er på Nesodden søndag 3. mai. Husk påmelding innen den 18. april!. Tilleggsregler her -->

Sesongen nærmer seg

25.03.09 Sesongen nærmer seg med stormskritt.

Første løpet er Påsktrialen på Sotenäs Trialclub 2.påskedag (13. april). Dette er et uformellt og meget morsomt løp hvor vi norrbaggar er spesielt godt velkomne. Enkelt og billig er det også. Det er ingen forhåndspåmelding og påmeldingsavgiften er på ikke avskrekkende skr 100,- (pr i dag ca nkr 75,-!). Invitasjon og tilleggsregler her -->. Se mer info på deres hjemmeside www.sotenastrial.de

Neste ut er den tradisjonelle sesongåpning den 25.april med Kråkerøy Open som er innlagt første regioncupløpet. Invitasjon og tilleggsregler her -->

Politiattest

13.03.09 Informasjon om poilitiattest er lagt ut med egen side. Linken finner dere i menyen til venstre

ÅRSMØTE 2009

05.03.2009 Det er årsmøte onsdag 11.mars kl 19.00 i Kirkestua i Båstad (Bak Båstad kirke). Vi tar en uformell prat om sesongen 2009 etter at den formelle årsmøtedelen er ferdig.

Det blir rikelig med bevertning (som vanlig)

MØT OPP!

Lisenskurs

LISENSKURS blir mandag 16 mars kl. 17.30 hos Erling Rød i ASKIM. Dette gjelder alle som skal ha ordinær lisens for første gang i 2009. Dvs alle som begynte på trial i 2008 eller før og kun har kjørt på rekrutteringslisens.

VIKTIG: De som fyller 13 år eller mer i 2009 må ha legeattest. Bestill time hos din fastlege og ta med legeattest, og ferdig utfyllt egenmelding. Sørg for å komme dere til legen før 16/3 slik at dere har dette i orden.

Pris på dette kurset er kr. 100,- pr lisenssøknad.

Gi beskjed på e-post eller tlf. 90978679 hvor mange som kommer og alder innen 9/3. Ring meg om det er noe dere lurer på.

Mvh Cato Busterud Trøgstad kfuk/kfum trial tlf.90978679 e.post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Lisensen 2009

Alle som tidligere har hatt lisens skal nå forlengst ha mottatt innbetalingsblankett i posten. BORTSETT fra hvis utøveren fyller 13 år i løpet av 2009. Da må det skaffes legeattest som sendes inn til NMF uoppfordret. Bestill time hos din fastlege og ta med legeattest, og ferdig utfyllt egenmelding.

Vintertidsaktiviteter

11.02.09 Det blir trening på turnlåven lørdag 7/3 fra 10.00 til 12.00.

M.v.h Styret

Terminliste 2009

27.01.2009 Terminlisten for 2009 er lagt ut. Listen inneholder nasjonale/nordiske løp, samt region øst sine løp og treningssamlinger. Med forbehold om endringer.

Støtdempere til Sherco og Beta

27.10.08 Sherco er en bra sykkel som scorer bra på de fleste tester. De får derimot som regel litt pepper for bakre støtdemper. Løsningen på dette er nå tilgjengelig. Morten Maager`s firma importerer kvalitetsstøtdempere fra tyske WILBERS som er individuellt tilpasset vekta på bestilleren! At prisen sannsynligvis er billigere enn originaldemperen skulle heller ikke gjøre noe. Les mere på Mortens hjemmesider www.maartensimport.no eller www.wilbers.de

Klubbmesterskapet 2008

19.10.08 Årets høydepunkt -Nemlig Trøgstad Trials klubbmesterskap - ble i dag gjennomført med pomp og prakt. Resultatene ligger på resultatsiden. Bilder kommer senere.

NM Lag på kleive

04.10.08 Trøgstads jentelag bestående av fra venstre Ingrid Børresen, Ragnhild Duserud, Camilla Dybedahl og innleid lagleder Kjersti Flå havnet hårfint utenfor pallplass i årets lag NM som gikk av stabelen i Kleive den 4 oktober. Det skilte kun 8 prikker mellom 2 og 5 plass og jentene våre på 4 var kun 4 unna 3 plass og 6 prikker unna 2 plass. Utrolig bra! Trøgstads veteranlag måtte toppes med et par Skiptvetinger i år, og stilte derfor utenfor konkurranse. Det var likevel ikke noe å si på innsatsen.. :-)

Regioncup 7 - Trøgstad

14.09.08 Da var regioncup`en over for i år. Resultater ligger på resultatsiden.

Takk til alle deltagere og funksjonærer for et vel gjennomført arrangement!

Regional treningssamling

10.09.08 Det blir også i høst ararrangert en regional treningssamling. Den foregår på OMS helgen 27 og 28 september. Påmelding til Cato før 19 september. Mer info her ->>

Resultater fra helgen

09.09.08 Det har vært en travel Trialhelg - igjen. Alle resultater er lagt ut på resultatsiden.

Nybegynnerkurs

Da er vi endelig i gang med nybegynnerkurs. Vi starter opp tirsdag 26. august.

Les mer om kurset her>>

Norgescup 3 og 4

Resultatene er lagt ut på resultatsiden. Bilder kommer..

Regioncupen i Skiptvedt 2008

16.08.08 Da var 5 runde i årets regioncup overstått. Flere Trøgstinger gjorde det virkelig bra denne gangen. Jo inge klatret til topps på B pallen med en knepen 1 prikks seier over Kenneth fra Skiptvedt. Gratulerer! Ola kom også på toppen av en B pall nemlig RB. Camilla vant sitt første C løp med en knepen seier over Ragnhild. C pallen ble toppet av Skiptvedt gutta Håkon og Ole Martin. Våre kom desverre langt ned på lista denne gangen. Andreas tok en fin 2 plass i D, og Henriette 3 plassen i RD. Bra! Sist men ikke minst prøvde Roy seg i B og klarte jaggu meg 2 plassen! (Ingen sa noe om at det kun var 2?)

Bilder ligger i fotoalbumet. Fullstendig resultatliste ligger på resultatsiden.

GasGas Norge AS har ny eier

14.08.08 Som de fleste nok har fått med seg har Thomas Dyrkorn tatt over GasGas Norge etter Einar Tveter. Nå har Thomas fått butikken opp og gå i Spydeberg. Hjemmesiden www.gasgas.no er oppdatert med adresse og kontaktinfo. Lykke til Thomas!!

Løp i august

15.07.08 Minner om løpene i august:

16.08.08 Regioncup i Skiptvedt.Tilleggsregler finnes her ->>> Påmeldingsfris 1 august!

23.08.08 Norgescup på OMS. Tilleggsregler finnes her ->>> Påmeldingsfrist 8. august

24.08.08 Norgescup i Skiptvedt. Tilleggsregler finnes her ->>> Påmeldingsfrist 9. august

Påsktrial i Sverige

Ny dato får "Påsktrialen" er 27. juli. Snøen har gått også der.. Ingen forhåndspåmelding. Oppmøte fra 08.30. Start kl 10.00. Startavgift kr 100,-.

10.03.08 Sotenäs Trial inviterer til sitt tradisjonelle påskearrangement mandag 24.03.08. Se http://sotenastrial.de under "Tävling/Kalender" for mer informasjon.
Sotenäs Trial holder til ikke så langt fra Smögen ved svenskekysten. Har hørt at dette er et uformelt og meget trivelig løp hvor vi "norrbaggar" er spesiellt godt velkomne. Ta kontakt hvis flere har lyst til å avslutte påsken med en tur dit. Det er ingen forhåndspåmelding, og startavgiften er (også trivelige) SKr 100,-

Hobøl 2 dagers 2008

Resultater etter første dag->>>

31.05.08 Hobøl Motorklubb inviterer til årets todagers den 5 og 6. juli. Last ned invitasjonen her >>>

Tillegsregler, påmeldte og annen info finnes på Hobøl MK sine hjemmesider

Sommerleir 2008

Kristian og Jan har bestemt seg for å reise på sommerleiren. Ta kontakt med de for å avtale muligheter for samkjøring.

20.06.08 Nytt: Det er åpnet for å delta færre dager mot redusert pris. Arrangøren skal ha påmeldingen før tor 26.juni. Det betyr at siste frist for oss er onsdag 25. juni.

26.05.08 Hello alla trial entusiaster!
Beklagar att jag är sent ute med påmeldingen men hoppas att dato før leiren har varit ute en stund. Närmare info om leiren finns senare att läsa på Skodje sin hemsida. Henrik

Påmelding til Kfuk/Kfum sitt trialsommarleir 18-22 Juli
Inkludert i prisen ligger disse måltiderne: Fredag kvelds, Lørdag/Søndag/Mandag frokost m/niste middag og kvelds, Tisdag frokost m/niste
950 kr i treningsavgift
Påmeldings frist till din lokale klubb är 20 Juni, klubbarna skickar sedan felles melding til Skodjetrialklubb.
ônskar er en flott sommar o ser fram till o möta er senare i sommar. Hälsingar Henrik

Hvervenspretten

01.06.08 Da var 3 runde i årets regioncup overstått. Denne gangen var det flere av våre som har prøvd seg i høyere klasse. Mikal prøvde seg i A, men måtte bryte etter en runde p.g.a tekniske problemer. Jo Inge havnet på 15 plass i B. Kristian og Tord hadde rykket opp i C og havnet på henholdsvis 5 og 6 plass med absolutt respektable resultater. Camilla vant overlegent KD (som vanlig?), Andreas kom på 5 plass i D og Henriette på en fin 3 plass i RD. Sist men ikke minst kommer Ola`s fantastiske 1 plass i RB med 26 prikker noe som hadde plassert han på 5 plass i "ordenlig" B!!

Fullstendig resultatliste ligger på resultatsiden.

Norgescup 2 på Riska

Da er vi hjemme fra vår lille utflukt til Riska. Camilla og Ragnhild tok andre plass i henholdsvis KD og KC. Kristian fikk sjette plass i D, og Jo Inge ellefte plass i B. Alle disse fikk med seg pokaler hjem, mens Mikal denne gangen måtte klare seg uten. Resultatene ligger ute på resultatsiden, og bildene er selvfølgelig lagt ut på fotogalleriet.

Flytting av løpsdatoer - Skiptvedt

SMAK skulle arrangere Norgescup og Regiocup i hlga 14 - 15 juni, men har sett seg nødt til å flytte på datoene. Regioncupløpet går av stabelen lørdag 16 august. Norgescup løpet er flyttet til søndag 24 august - dagen etter Norgescup løpet på OMS. Terminlista vår er oppdatert.

Regionssamling Pinsen 2008

24.04.08 Region Øst arrangerer også i år treningssamling i pinsen (10-11. mai). Sted: Hobøl Trialklubb. Påmelding til Cato. Les mere her >>

TENT

24.04.08 Ønsker du å virkelig satse på Trial? Region Øst satser på talenter innen regionen. Les mer her!!

Norgescup 1/Reg cup 1 Kråkerøy

Da er denne herlige trialhelgen overstått, og mange flotte Kråkerøy-pokaler havnet i Indre Østfold! Resultatene er lagt ut på resultatsiden. Det ble tatt en del bilder som kommer så fort de er "redaksjonen" i hende.

Hva skjer i sommer??

15.04.08 I tillegg til løp og arrangement som står i terminlista skjer det en del i sommer. Legger derfor ut en liste over datoer å merke seg:

  • 1. til 4. mai: Nordisk youth samling i Trøgstad
  • Tirsdager f.o.m 6.mai: Nybegynnerkurs. Noe dugnad må påregnes. Vaktliste kommer
  • Pinsehelga (10. 12 mai): Treningssamling for jenter på OMS
  • Pinsehelga (10. 12 mai): Regional treningssamling (sted ikke bestemt?)
  • 17. mai: Vi deltar i borgertoget som vanlig!!
  • 18. til 22. juli: Sommerleir!! Avholdes i år på vestlandet. Sannsynligvis i Kleive

Nordisk youth samling i Trøgstad

I perioden 1. - 4. mai blir det avholdt en samling i Trøgstad. dette er et samarbeide med NMF og Trøgstad KFUM/KFUK Trialklubb. Målgruppen er ambisiøse youthkjørere i alderen 13 - 16 år. Skulle det være familiemedlemmer som ikke passer helt inn i målgruppen, så ser vi stort på det. Det er en nordisk samling, og vi forventer derfor kjørere fra Sverige og Finland. Fra norsk side vil vi sørge for at noen av de beste av våre youthkjørere møter, og vi vil bidra med trenere til disse. I tillegg til det ønsker vi at også andre i denne aldersgruppen kan få komme og trene i Trøgstad denne helgen for å skape et godt treningsmiljø, og for å vise våre nordiske naboer at her i Norge kryr det av talenter.

Mvh Tor Linnerud
Grenansvarlig trial

Påmelding skjer til Cato. Se invitasjon her>>

Treningssamling for jenter i pinsen

14.04.08 Hei Da er det klart at det blir jentesamling i pinsen (9.)10.-12. mai på OMS. Se vedlegg for mer informasjon. Vi har ikke e-post adresse til alle så vennligst send denne invitasjonen videre til alle du tror kan være interessert, publiser den på klubbenes hjemmesider osv. Vi satser på 2 ½ dag denne gangen ettersom det er fri på mandag ifm pinsen (lørdag til mandag lunch). Vi foreslår at flest mulig forsøker å komme i løpet av fredag ettermiddag / kveld. Velkommen!
Mvh Thore For Støttegruppa for kvinnetrial

PS! De som allerede har sendt oss en melding om at de ønsker å delta er å anse som påmeldt slik at ingen ny melding er nødvendig fra dere med mindre dere har endret planer.

Invitasjon her >>>> (Word dokument)

Onsdagstrening

04.04.08 Fra nå av er det trening hver onsdag kl 18.00.

Regioncup 2 - Nesodden

Nesodden Trial Klubb inviterer til Regioncup nr 2 lørdag 26. april på sitt trialområde "Alværn" på Nesodden. Se kart her >> Påmeldingsfrist er 12. april. Tilleggsregler finnes her >>

Terminliste 2008

02.01.08 Oppdatert med regioncup datoer

Foreløpig terminliste for 2008 har kommet ut. Det blir litt å holde på med neste år også...
Du kan lese den her >> (Word dokument)

Klær

Klærne har kommet.

De som ikke har forhåndsbestillt kan handle her >>

Trening høsten 07

Nå er det definitivt slutt på organiserte treninger for i høst. Det er fortsatt fullt mulig å trene, men da må det avtales på forhånd.

Takk for i år!

Ny forhandler

02.11.07 Anders Dammyr og sønner- kjente profiler i trialmiljøet - driver forretning på Nesodden. De har lenge solgt varer fra utvalget til Motorsyklisten, og har nå også innledet samarbeid med Larvik Sykkelsenter. Dermed har de blitt forhandler av Scorpa og den nå så mye omtalte Xispa. Kontaktinformasjon finnes på linksiden under forhandlere.

Klubbmesterskapet høsten 2007

28.10.07 Da var årets største begivenhet - nemlig Trøgstad Trials klubbmesterskap - over. Selv om dagen opprant med regn og blåst må man likevel kunne si at det ble et vellykket arrangement.
To bildegallerier er lagt ut, og flere vil dukke opp etterhvert. Se de i fotoalbumet >>.
Resultatliste her >>

Nyhet: Nytt sykkelmerke

Spaniolene lanserer nytt sykkelmerke: XISPA. Den leveres i 125, 250 og 280 til ca 30% billigere pris enn de etablerte merkene!! Bra eller dårlig? Det gjenstår å se, da ingen har testet de ennå..

Les mere på importørens hjemmeside: Larvik Sykkelsenter
Produsentens hjemmesider: Xispa
eller diskuter dette på forumet

Regioncup runde 7 den 15.09.07

16.09.07 Da var regionscupen overstått for i år. Sammenlagt hentet Jo Inge en pokal for trdjeplass i C, mens Ragnhild hentet en enda større pokal for førsteplass i KD. Gratulerer!! Bilder fra løpet er på vei...

Resultatene fra Asker/OMS finner du her >>
Resultatliste sammenlagt finner du her >>

Norgescup Runde 5 og 6

27.08.07 Emil og Jo Inge har vært i Skodje på årets to siste norgescuprunder. Resultatene finner du på www.skodjetrial.com

Sammenlagtresultater fra norgescupen 2007 >> (krever Acrobat reader)

Nordisk er over!

På vegne av styret vil jeg med dette rette en stor takk til alle som har vært med på forberedelser og gjennomføring av Nordisk Mesterskap 2007!

Dere har gjort en kjempejobb!

Cato

Fotoalbum

Du er her: Hjem Om oss Gammel side